-->

istanbul öğrenci evleri


Diğer öğrenci evleri gibi istanbul öğrenci evleri'nide konumuza dahil ederek işe koyulup hem eleştirelim hemde güzel yanlarını belirtelim.
istanbulda okumanın olumlu yönleri
istanbulda okuyan öğrencinin diğer illere oranla daha iyi konumda olduğunu söyleyebiliriz.
örneğin istanbulda okuyan öğrencinin alış veriş alanında daha şanslı olduğunu, kültür zenginliği, öğrencilerin mezunu durumunda diğer illere oranla daha kolay iş bulabileceğini, farklı kültürlerin bir arada olup onlarıda yaşayabileceğini, daha çok insan daha çok bakış açısını değiştireceğini gibi bir çok alanlarda şanslı olduğunu dile getirebiliriz. Peki bu ilde okurken hep iyi yönleriylemi karşılar öğrenci. Tabiki hayır, her güzelin birde güzel olmayan yönleride muhakkak vardır ve bunun çilelerinin olduğunuda unutmamalıyız.

istanbulda okumanın olumsuz yönleri
Malumunuz heppimizin bildiği gibi istanbulda herkesin başta şikayet olarak gördüğü trafik sıkışıklığıdır. istanbuldaki trafiğin olumsuz yönden bütün olumsuzlukları geride bırakmaktadır.
Eee bu kadar güzel bir memlekette okumanın yararları ve güzelliği yanı sıra olumsuzluklarıda gözardı etmemeliyiz.
istanbul öğrenci evleri
hakkında bilgi edinmek, veya istanbulda kalmak için yer arayan üniversiteli, liseli veya ortaokullu arkadaşlarımız varsa iletişim bölümünden irtibata geçebilir ve gerekli kalacak yer temini için bilgi alabilirsiniz.


http://ogrenci-evleri.blogspot.com


Makalelerimiz kaynak gösterilmeden yayımın yapılması yasaktır

Sitemize hoş geldiniz. Forum tasarımlarınız için iletişime geçebilirsiniz.

Buraya reklam kodunu ekleyebilirsiniz.