-->

Kütahya Öğrenci Evleri

Evet arkadaşlar Kütahyayı bugün konumuz olarak belirliyoruz ve kütahyada okuyan öğrenci arkadaşlarımız kütahyada 4katlı apartmanın olmadığını ve kütahyanın bir harabe şehri olduğunu olduğunu söylemektediler.
Bizde olayın doğruluğu hakkında Kütahyanın pınarlarında büyümüş ve porselen bardaklardan çay içen zengin, asil ve bir o kadarda bilgili bir arkadaşımızla konuyu görüştük.

Kısa röportaj yaptığımız Kütahya sevdalısı Belediye Reisi Abdullah bey ile bir kesiti buraya aktarıyoruz.


Editör: Merhabalar Abdullah bey Kütahyanın güzelliği, çekciliği ve öğrencilere bakış açısı nedir söylermisiniz.
Abdullah bey: Öncelikle beni kabul ettiğiniz için teşekkürlerimi borç bilir ve sizlere konuşmanın sonunda magnum ısmarlayacağıma kendi kendime söz verdim. Lütfen yok demeyin, çünkün içimden geldi.


Editör: Hay hay siz ısmarlayın yeterki biz zaten dünden razıyız, bize konu hakkında bilgi verir misiniz? Abdullah bey konuya geçsek nasıl olur ? Zamanımız kısıtlı çünkü sınavlarımız var.
Abdullah bey: Kütahya güzel şehirdir ve öğrencilere çok iyi ilgi gösterdiklerinden bazı öğrencilerimiz iyi niyeti suistimal edebiliyorlar ve bunu normal karşılayıp annne ve babasından uzak öğrencilerimize her zaman kapımız açıktır. Kütahyada değil 4kat 5katlı binalarda mevuttur. Lütfen öğrenci arkadaşlarımız gözlerini açıp ya iyi baksınlar yada saymayı doğru yapsınlar.


Editör: Tamam abdullah bey size hak verdik ve doğruluğuna inanıyoruz. Konu bitmiştir amacımız röportaj yaparak sizden birşeyler koparmaktı. Eee nede olsa öğrenciyiz. ısmarla bakalım magnumları
Abdullah bey: Editör yanlışınız olmasın mı? magnum ısmarlayacağım demedim. Bak vallahi diyorum.

Neyse Kütahya güzeldir, gitmenizi ve görmenizi isteriz. :)
Makalelerimiz kaynak gösterilmeden yayımın yapılması yasaktır

Sitemize hoş geldiniz. Forum tasarımlarınız için iletişime geçebilirsiniz.

Buraya reklam kodunu ekleyebilirsiniz.